Ağaç Ev Arşivi #05



Ağaç ev sohbetlerinin beşinci haftasını geride bıraktık. Bu haftanın konusu sevdiğimiz ve şükrettiğimiz şeyler ile ilgiliydi. Bu konuda paylaşılan tüm yazılar kronolojik bir şekilde ağaç ev arşivine kaydedildi. Diğer bloggerların görüşlerini merak eden herkes eğer hala okumadıysa bu sayede birbirlerinin fikirlerini okuyabilir.





















Bu haftanın tartışma konusu için düğünlerden yola çıktık. Söz, nişan, çeyiz alışverişi, kına gecesi, fotoğraf çekimleri, düğün salonları ve hepsinin arkasındaki şatafat düşkünlüğü… Ülkemizdeki düğün adetleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizin hayalinizdeki düğün nasıldır? 
(Bu konuda tecrübeli bloggerların yaşanmışlıklarını okumak da çok güzel olur.)

Bu konuyla ilgili güzel yazılarınızı yarın akşamdan itibaren yayınlayabilirsiniz. Ayrıca ileriki haftalar için konu önerilerinizi mutlaka bizimle paylaşın.

Her hafta ağaç evde toplaşmak üzere, teşekkürler :)

12 yorum:

  1. Lovely readings! I do read some of them :)

    YanıtlaSil
  2. Yazan herkesin ellerine sağlık tekrardan :) Son zamanlarda yakından ilgilendiğim bir konu bu. Yazarken ve okurken -bence- aşırı eğleneceğiz. :D

    YanıtlaSil
  3. yazıyı yazdım bile. yarın 19.30 da yayımlanacak. çoğunluğun yazısını okumuşum. keyifli oluyor bu sohbetler :))

    YanıtlaSil
  4. Bu haftanın konusu nasıl da benlikti aslında, ama hiç vakit bulamadım yazmak için. Önümüzdeki haftanın konusu da pek ilginçmiş, neler çıkacak ortaya merakla bekliyorum :)
    Ne güzel oldu bu toplu sohbetler, birlikte yapılan her şey hep çok güzel.

    YanıtlaSil
  5. Ben bir türlü yetişemedim bu sohbetlere. Bu haftaya nasip diyelim. Ama yazılanları okumak çok keyifli. Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Eğlenceli bir konu gibi... Bakalım ne yazılar gelecek... Zamanım olursa belki hayallerimden bahsederim...

    YanıtlaSil
  7. En kısa sürede yanıtlayacağım... Haftanın konusu da benden olsun!

    YanıtlaSil
  8. yazilanlarin %90ı -ben sadelik seviyorum düğüne gerek yok ama olacaksa kır düğünü olabilir- diyecek ama aslında istenen tüm gözlerin kendinde olacağı koca kabarık gelinlik göz dolduran bir yer müzik vb. bu konuda erkekler daha dürüst düğün sevmiyoruz.

    YanıtlaSil
  9. Pazar akşamını zor bekliyorum. Gözümden kaçan yazıları burdan bulup okumak için. Normalde hiç sevilmez pazar akşamları, malum ertesi gün iş var ama bu sohbetler unutturuyor işi gücü :) herkese burdan ayrı ayrı teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Ben de az önce paylaştım. Okumak isterseniz beklerim. Sizce çok mu karşı fikirliyim bu konuda?

    YanıtlaSil
  11. Yazılmış, görücüye çıkmıştır:)

    YanıtlaSil
  12. Bu haftanın konusu da mükemmelmiş.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.